SILK DUVET BABY 0.5 KG


 

Endast det bästa är bra nog för våra minsta. Det här babytäcket är stoppat med ett halvkilo silkevadd av 100% mullbärssilke, vilket ser till att täcket bibehåll

 


Endast det bästa är bra nog för våra minsta. Det här babytäcket är stoppat med ett halvkilo silkevadd av 100% mullbärssilke, vilket ser till att täcket bibehåller perfekt temperatur. Täcket är tillverkat i rena naturmaterial, utan kemikalier. Perfekt dopgåva eller som en första födelsedagspresent!

Mullbärssilke har flera naturliga fördelar gentemot andra konventionella material. Medan ylle och bomull består av fiberstubb är silkets fibrer långa, mjuka och runda. Silke är ett rent naturmaterial som andas på ett helt annat sätt än andra material, tack vare den luftiga och spiralformade silkefibern. Silke transporterar bort fukt och reglerar värme, samt håller kroppen sval när det är varmt och värmer när det är kallt. Detta då värmen från kroppen fångas upp i silkefibrernas ihåligheter som behåller den naturliga kroppsvärmen.

Silke konserverar inte värme och skapar inte statisk elektricitet som drar till sig partiklar och damm. Kvalster och bakterier trivs inte i silke och är därför ett bra alternativ för dig med allergi.

  • 0,5 kg silkevadd - 100% mullbärssilke
  • Passar året runt
  • Yttre tyg i ekologisk bomull 
  • Fin sömnad med passpoaler
  • 70 x 100 cm