MEN'S T-SHIRT BLACK


 

Svart t-shirt i vår finaste silkesjersey. Tack vare unika ventilerande egenskaper används den med fördel både som kortärmad t-shirt eller underställ, både vid t

 


Svart t-shirt i vår finaste silkesjersey. Tack vare unika ventilerande egenskaper används den med fördel både som kortärmad t-shirt eller underställ, både vid träning och till vardags. Skön och följsam passform på kroppen ger plagget en smidig och diskret känsla. Rund ringning i halsen och utan skavande sömmar på axlarna. Etiketten är placerad på halsringningens utsida för att undvika irritation mot huden.

Sidenkompaniets silkesjersey innehåller dubbelt så mycket silke mot vad som är brukligt, men med bibehållen lätthet i materialet och samtidigt ökad hållbarhet. Mullbärssilke har flera naturliga fördelar gentemot andra konventionella material. Silket transporterar bort fukt och reglerar värme, och håller kroppen sval när det är varmt och värmer när det är kallt. Detta då värmen från kroppen fångas upp i silkesfibrernas ihåligheter som behåller den naturliga kroppsvärmen genom att silket andas. Silke skapar inte statisk elektricitet som drar till sig partiklar och damm. Kvalster och bakterier trivs inte i silke och är därför ett bra alternativ för dig med allergi.

  • 100 % mullbärssilke